Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 406 nyheder)

Side 20 ud af 28

Forige     16   17   18   19   20   21   22   23   24       Næste

Årets Postkortsamler

Dansk Postkortsamler Klub afholdt postkortets Dag den 24.09 i Kolding med 52 deltagere. Der var bl.a. foredrag af Kell Pedersen om hvordan han samler Randers kort - en flot samling og en spændende måde at fortælle på. Henrik Selsøe Sørensen fortalte om postkortproduktion af Dansk Industri omhandlende eneret, piratudgivelser, nummerserier osv. Også et spændende foredrag. Desuden blev der byttet osv. i stor stil, der var mange gode kort at erhverve til samlingerne. Alt sammen suppleret med super forplejning hele dagen. Dagen sluttede med generalforsamling og til sidst blev Steffen Riis kåret som årets postkortsamler. Steffen har samlet i mange år og har gjort meget for udbredelse af kendskabet til postkort via mange artikler bl.a. i DFT. Steffen Riis takkede for kåringen og konstaterede nok engang, at postkortsamlere ikke er en uddød race. Foto viser formand for Postkortklubben Niels Vad og Steffen Riis - venligst udlånt af Leif Ørndorff.

Oprettet: 25. September 2016

Byttedag FLYTTET

Vær obs på, at byttedagen den 25. september i Frederiksværk-Hundested er flyttet pga. ombygning på skolen. Foregår i stedet på ØLSTED SKOLE, Hovedgaden 1, 3310 Ølsted

Oprettet: 22. September 2016

Sydvest på kombineret messe

Den 16. og 17. september deltog frimærkeklubben Sydvest Esbjerg i en kombineret sport-fritid-, bolig- og fødevaremesse samt dyrskue i Helle Hallen nord for Varde. Der var ca. 8500 besøgende og klubben fik en god snak med rigtig mange - både nuværende samlere (der ikke er medlem af en klub) og en del, der havde samlet tidligere og stadig havde samlingerne liggende.Der var flere seriøse ønsker om at få del i det fællesskab, der er i klubben og håbet er nogle nye medlemmer. Både børn og voksne fik lidt med hjem til en evt. ny samling, bl.a. far og datter på billedet. Bord og rammer med udstilling er opstillet overfor selve standen for at gøre mere opmærksom på filatelien.

Oprettet: 21. September 2016

Nyt punkt i menuen til venstre

Som nogle medlemmer måske allerede har konstateret, er der kommet et nyt punkt i menuen til venstre. Det er Nyheder, der nu indeholder betydeligt mere end tidligere, hvor man kun kunne læse et mindre antal nyheder midt på forsiden. Ind imellem er der behov for at kunne finde tilbage til en oplysning, der har været lagt på for et stykke tid siden og det er nu muligt med dette nye punkt.

Oprettet: 19. September 2016

Frimærketrykkeriet i Sverige nedlægges

PostNord har indgået en aftale med Cartor Security om produktionen af ​​danske og svenske frimærker. Design af frimærker vil fortsætte i PostNord regi. Den nye aftale er en måde for PostNord at tilpasse sig et skiftende marked og skabe bedre vilkår for frimærkeudgivelser, siger Britt-Inger Hahne, leder af PostNord Frimærker.
I 2017 vil produktionen af ​​danske og svenske frimærker gradvist blive overført til Cartor Security Printing, en global virksomhed med frimærker som speciale. Organisationen er placeret i Frankrig og England og leverer til postvirksomheder og andre kunder verden over. Vi er meget glade for at have fundet en leverandør, der lever op til vores høje standarder, siger Britt-Inger Hahne.

Oprettet: 10. September 2016

Årets julemærkekunster

Årets julemærkekunstner blev afsløret den 9. september og valget er faldet på illustrator og billedkunstner Per Oluf Jørgensen fra Klippinge på Stevns - eller Per O., som han selv foretrækker at kalde sig. Harry Potter fans over hele verden har tidligere kåret Per O.s illustrationer af den populære Harry Potter som verdens bedste. Alligevel føles det større at blive udnævnt som årets julemærkekunstner, synes han. Hvordan selve motivet på Julemærket 2016 ser ud, bliver først afsløret den 31. oktober af Julemærkefondens protektor Kronprinsesse Mary på Københavns Rådhus, men kunstneren lover dog: det bliver anderledes, meget julet og med et mylder af forskellige motiver, siger Per O., der allerede har færdiggjort julemærket, som han startede på i marts. Julemærket er blevet udgivet hvert år siden 1904 til støtte for børn på Julemærkehjem landet over.

Oprettet: 10. September 2016

Du kan stadig nå KPK 129

Der er stadig mulighed for at tilmelde din samling på klubudstilling KPK 129, tilmeldingsfristen er forlænget frem til 2. oktober.
Så tilmeld dig derfor nu. Udstillere vil modtage besked om tilmeldte rammer senest 16. oktober.
Information og tilmeldingsskema kan findes på www.kpk.dk

Oprettet: 8. September 2016

Finlandia 2017 nyhedsbrev 3

I slutningen af september offentliggøres listen over udstillere på ca. 400 udstillere og 58 litteratur udstillere til Finlandia 2017 - der var over 600 ansøgere. Der er desværre ikke plads til alle der ønskede at udstille. Men alligevel bliver Finlandia 2017 den næststørste udstilling nogensinde arrangeret i Finland. Standarden for udstillingen er meget høj - der bliver 55 rammer i den inviterede klasse, traditionel klasse består af 83 udstillinger, posthistorie er langt den mest populære klasse med 126 udstillingsgenstande. Tematisk filateli tæller 51 udstillinger og postkort 192 rammer. Dette viser helt klart, at der har været behov for denne klasse på internationalt plan.
Næste nyhedsbrev udsendes i oktober 16. Hele brevet kan læses på engelsk her

Oprettet: 7. September 2016

Ombytning af danske frimærker

PostNord Danmark har i dag sendt brev til Danmarks Filatelist Forbund med orientering om, at ombytning af danske frimærker ophører med virkning fra 1. januar 2017. I forbindelse med ændringen forventes et øget pres på ombytningerne de kommende måneder. PostNord gør alt for at ekspedere ombytningerne hurtigst muligt, men der vil være risiko for, at ekspeditionstiden kan blive længere end normalt. Information omkring dette vil foregå på forskellig vis i den nærmeste fremtid. PostNords Kundeservice kan svare på evt. spørgsmål: Frankeringseksperterne på tlf. 70 21 80 75, Filatelieksperterne på tlf. 70 70 76 05. Se hele brevet fra PostNord Danmark her 

Oprettet: 6. September 2016

Farvel og goddag

På forbundets repræsentantskabsmøde den 3. september 2016 blev Niels Kristian Hansen valgt som ny formand, stort tillykke med det. Søren Chr. Jensen ønskede ikke genvalg og blev takket for sit store arbejde gennem en årrække for Danmarks Filatelist Forbund. Næstformand Thomas Hilkjær overrakte Søren DFFs guldnål og dermed er Søren æresmedlem af DFF. Bo Høifeldt fra PostNord takkede Søren for det gode samarbejde og overrakte et par spændende gaver. Det samme gjorde formanden for det svenske forbund Lars Haagen og formanden for det norske forbund Tore Berg. Vittig som altid overrakte Søren den nye formand et sværd med ordene: may the force be with you. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

Guldnål, sølvnål og protokol Danmark-medaljen

På DFFs repræsentantskabsmøde overrakte Søren Chr. Jensen en guldnål til Jørgen Jørgensen for sit store arbejde indenfor dansk og udenlandsk filateli og dermed blev Jørgen også æresmedlem. Bo Høifeldt fra PostNord fik overrakt en sølvnål for sit store arbejde for dansk filateli og ønsket om fortsat godt samarbejde af den nye formand Niels Kr. Hansen.
Søren Chr. Jensen fortalte, at protokollen til Danmark-medaljen, som har været væk i mange år, er fundet igen og på vej tilbage til DFF. Det skyldes stor hjælp fra Palle Offersen og Erik Vermeij, som begge fik stor tak samt et par flakser vin for indsatsen. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

DFFs nye bestyrelse

På repræsentantskabet den 3. september 16 var der valg af ny formand og 3 bestyrelsesmedlemmer. Niels Kristian Hansen blev valgt som formand, Irene Henriksen blev valgt som nyt medlem (trådte ind i november 14 som 1. suppleant), Thomas Hilkjær og Tom Lauridsen blev begge genvalgt. Bestyrelsen består desuden af Charlotte Stryhn, Nelly Kristensen og Jan Læby. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

Netsalget har rundet medlem nr. 2000

DFFs netsalg har rundet endnu et skarpt hjørne, idet vi har passeret medlem nr. 2000 - fantastisk. Vi er glade for at netsalget stadig kan tiltrække nye interesserede købere og sælgere. DFF gør hvad vi kan for at udbrede kendskabet til netsalget, men der er ingen tvivl om, at med hjælp fra vore brugere og specielt klubberne, kan vi nå meget længere. Derfor lyder opfordringen fra DFF - brug en klubaften på at introducere medlemmerne til netsalget.                                                                                                                      DFFs netsalg er det lettest tilgængelige på markedet og det er oven i købet gratis at sælge. Der sælges et utal af sjældne og spændende breve, postkort og frimærker og andre hammerslag vidner om, at der er købere til alt, uanset om det er objekter til fem kroner eller fem tusinde. Stor tak til nye som gamle medlemmer med håb om en god og omsætningsrig sæson.

Oprettet: 30. August 2016

Klubprogrammer og sæsonstart

Efterårs sæsonen er så småt ved at starte rundt i klubberne og mange klubsider er nu opdateret med de nye programmer for efterår 2016 og forår 2017. Siderne opdateres dagligt, så hold øje med både kalender og klubsider, der er mange muligheder for at gøre et  godt fund til samlingen. Ønsker alle en god sæson. Billedet er fra Holstebro februar 2016 udlånt af Leif Ørndorf.

Oprettet: 26. August 2016

Nyt DFT

Glæd jer til at læse nr. 4 2016 som er på vej til alle medlemmer. Bladet kan allerede nu læses ved at logge dig ind med dit medlems nummer.

Oprettet: 25. August 2016

Forige     16   17   18   19   20   21   22   23   24       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 18. Oct. 2018

Byttedag Århus

21. Oct. 2018 - 09:00

Byttedage

Bellevuehallen Vester Strandalle 170 8240 Risskov

Læs mere

Byttedag i Sorø

21. Oct. 2018 - 10:00

Byttedage

Vestmotorvejens byttedag på Sorø Kultur- og Fritidscenter Frederiksvej 27 4180 Sorø. Se næste side

Læs mere

Den nordsjællandske Samlerdag

21. Oct. 2018 - 10:01

Byttedage

I FrederiksborgCentret Hillerød - nærmere info følger

Læs mere

Bytte- og Børsdag Nyborg

27. Oct. 2018 - 10:00

Byttedage

Nyborg Idræts- og Fritidscenter Storebæltsvej 13-15 5800 Nyborg. Eftersyn auktion kl. 11-start kl.

Læs mere

Posthistorisk Skole

27. Oct. 2018 - 10:00

Møde

Fredericia - nærmere info følger

Læs mere

Se hele kalenderen ...