Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 406 nyheder)

Side 18 ud af 28

Forige     14   15   16   17   18   19   20   21   22       Næste

SIDSTE udkald Frimærkets Dag

Sidste tilmeldingsfrist er faktisk passeret, men skulle din klub have lyst til at deltage alligevel, kontakt venligst Ib Karup NU for at høre, hvilke muligheder, der er. Irene Henriksen

Oprettet: 6. Januar 2017

Læserundersøgelse DFT

Redaktionen har længe ønsket at få et indtryk af, hvad DFTs læsere mener om bladet. Vi har derfor nu udarbejdet denne læserundersøgelse. Blandt de indsendte besvarelser med navn og adresse trækkes der lod om en række præmier, som nærmere er beskrevet på side 38 i DFT nr. 6-2016. Du kan besvare skemaet her senest den 15. januar 2017. Vær OBS på, at der kan være problemer med at åbne skemaet afhængig af, hvilken browser osv. man bruger. Det er muligt at gemme PDF-filen på dit skrivebord og åbne det i Adobe Acrobat Reader. Er din browser Microsoft Edge, virker filen ikke, men bruger du Explorer, Chrome og Firefox er der ingen problemer. Du kan evt. søge en anden browser under den lille lup, hvor du skriver internet og så kommer forskellige muligheder frem. Herefter åbner du hjemmesiden i denne browser og du kan besvare. Irene Henriksen

Oprettet: 26. December 2016

Tofarvet seminar 6-8. januar 17

Ved en beklagelig fejl er følgende ikke kommet med i det sidste nr. af DFT og bringes derfor her: Næste års seminar - nr. 18 i rækken - står for døren. Ved denne lejlighed mødes samlere af to-farvede for at dele viden og høre om nyeste opdagelser inden for dette spændende samlerområde. Både nybegyndere og mere erfarne samlere kan få udbytte af de tre dage med gode indlæg og workshops og masser af tid til godt samvær med gode kolleger. Der bliver rig lejlighed til at bytte og købe. Programmet vil blive lagt på hjemmesiden www.tofarvet.dk. Skulle du ønske at bidrage med et indlæg - gerne kort, så lad os høre nærmere, så det kan indpasses i programmet. Foregår på Antvorskov Kasserne, Charlottedal Alle 4, 4200 Slagelse - pris 1400 kr. som dækker fuld forplejning og overnatning. Tilmelding senest den 16. december til Henning Bonde, mail: kemimiljo@mail.tele.dk eller tlf. 86750454.

Oprettet: 19. December 2016

Årets sidste DFT er nu færdig

Nu er DFT nr. 6 - 2016 tilgængelig på hjemmesiden. Log på som medlem og gå derefter ind på DFT, hvor du kan se alle tidligere DFTer fra 1934 og til dato. Bladet er desuden på vej til alle medlemmer. Irene Henriksen

Oprettet: 13. December 2016

Årets gæst i KPK

Niels Kristian Hansen, DFFs nye formand er inviteret som årets gæst til Kjøbenhavns Philatelist Klub. Traditionen tro inviterer KPKs formand hvert år en prominent gæst til årets første møde. I år afholdes mødet den 4. januar kl. 19:30, hvor Niels Kristian kommer til KPK for at fortælle om hans visioner med det nye formandsskab. Mødet afholdes i KPKs lokaler i Vartov, Farvergade 27, 1463 København K.
Alle er velkommen. Lars Peter Svendsen Formand Kjøbenhavns Philatelist Klub Irene Henriksen

Oprettet: 10. December 2016

Udstilling i VARTOV

KPK 129 blev en flot succes med ca. 150 besøgende med besøg af filatelister fra hele landet, Sverige og Norge. Der var udstillet 52 rammer med mange spændende samlinger af meget højt niveau, hvoraf halvdelen var 1. gangs udstillere. Der blev uddelt 9 guld, 1 stor vermeil, 3 stor sølv, 1 sølvbronze og 2 ærespræmier fordelt på 17 samlinger. Billedet viser overrækkelsen af den ene ærespræmie, der gik til Jørgen Kluge. KPK vil gerne takke udstillere og de mange gæster i VARTOV og fortsætter succesen søndag 29. januar med den årlige byttedag. KPK og Irene Henriksen. Foto Peter Bech.

Oprettet: 3. December 2016

Donation til DFF

DFF er godkendt som velgørende organisation, dvs. du kan få skattemæssigt fradrag for din donation. Du kan donere kontante ydelser og naturalier. Det kunne være frimærkesamlinger, bøger og andet filatelistisk materiale. Du kan indbetale min. 200 kr. til reg. nr. 3001 knt. nr. 9340106. Ønsker du fradrag, skal du oplyse dit cpr nr. DFF siger tak på forhånd. Cpr nr. kan oplyses på 3 måder: kan oplyses i tekstfeltet ved overførsel, på en mail til danfil@danfil.dk eller pr. brev til DFF Priorparken 860 2605 Brøndby. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte DFFs kontor. Irene Henriksen

Oprettet: 30. November 2016

Frimærkets Dag 2017

I 2017 er Frimærkets Dag lørdag den 25. februar og vi vil gerne så hurtigt det er muligt, have jeres tilmelding. Skriv til danfil@danfil.dk hvordan i vil afholde Frimærkets Dag og i modtager efterfølgende en bestillingsseddel på hvilke frimærker, der er til rådighed. Denne gang kan alt returneres, da DFF jo har overtaget salg af nye frimærker. Provisionen er uforandret 15% og der stilles lokalt stempel til rådighed. Der er to temaer for Frimærkets Dag: den vigtigste er at fremme de lokale klubbers interesser og det andet tema er udgivelse af et samlehæfte, hvor temaet i 2017 er slotte. Irene Henriksen

Oprettet: 24. November 2016

Kender du Mediestream

Statsbiblioteket står bag online-tjenesten Mediestram, som bl.a. indeholder et stort antal danske aviser. Du kan søge i alle aviser og dermed finde frem til de artikler, som du gerne vil se nærmere på. Det kan gøres hjemmefra via statsbiblioteket.dk/mediestream. På grund af lov om ophavsret er ikke alle aviser frit tilgængeligt hjemmefra. Når det drejer sig om ældre aviser (mere end 100 år) kan du downloade en pdf og anvende denne frit. Er der derimod tale om nyere aviser, skal du besøge Statsbiblioteket i Århus eller Det Kongelige Bibliotek i København for at læse det, du søger.
Du får på denne måde flere mulighed for at søge om oplysninger til lige netop dit samlerområde og dermed gøre din samling endnu bedre.
                                                                                                                                                            Irene Henriksen

Oprettet: 21. November 2016

Fakta om verdensudstillingen i New York

Formanden for verdensudstillingen i New York Thomas M. Fortunato har nu offentliggjort besøgstallene for udstillingen den  28. maj 2016. Alle gæster skulle registrere sig på forhånd eller ved indgangen for at få et adgangskort. Der blev registreret 23.017 besøgende, som jo må siges at ligge langt fra det forventede besøgstal på 250.000, som udstillingskomiteen havde kalkuleret med. Når man ser bort fra det forventede antal, er det trods alt et pænt tal. Thomas Fortunato udtaler, at udstillere, handlere og gæster trods alt var godt tilfredse med udstillingen.

Oprettet: 14. November 2016

13 dage til klubudstilling KPK 129

26. og 27. november i VARTOV lige over for Københavns Rådhus - husk, der er gratis parkering om søndagen. Der vil være mulighed for at se flotte 1. gangs samlinger. Der kan købes tusindvis af breve, postkort og frimærker, der er auktions eftersyn og udsalg af litteratur. Stort tag selv bord med frimærker og mini cafe.

Oprettet: 13. November 2016

Resultatlister TAK 16

Resultatlisten fra nationaludstillingen kan ses her og resultatlisten fra klubudstillingen kan ses her

Oprettet: 12. November 2016

Fakta om TAK 16

Lørdag åbnede udstillingen med underholdning af Vedbæk Garden og borgmester i Rudersdal Kommune Jens Ive holdt åbningstalen. Billedet viser et udsnit af de mange eksponater samt modelbanen, der dækkede et område på 30x5 meter og Lillebæltsbroen alene var 15 m lang. Der var mange spændende ting på udstillingen, der kunne vises men det tillader opsætningen på hjemmesiden desværre ikke.
Birkerød Frimærkeklub oplyser, at der var 220 udstillere, postvæsner, handlere, hjælpere og folk fra modelbaneklubben og der blev udleveret 983 indgangs billetter. Alt i alt et par rigtig gode dage med en dejlig stemning.

Oprettet: 10. November 2016

Danmarksmesterskab og ærespræmier

På TAK 16 der blev afholdt af Birkerød Frimærkeklub blev der uddelt ærespræmier til følgende: Arne Sv. Toklum, Jan-Olof Ljunhg, Torben Malm, Per Friis Mortensen, Ib Krarup Rasmussen, Erland Hansen, Otto Kjærgaard, Kurt Hansen, Peter Hørlyck, Robert Schou, Leif W. Rasmussen, Søren Juhl Hansen, Knud Rask Overgaard, Torben Hilberg, Palle Offersen, John Guldborg Hansen og Birkerød Frimærkeklub. Stort tillykke til alle.
Blandt alle bedst i hver klasse foretages en votering af dommerne. Voteringen skete på Palmares og her blev Jan-Olof Ljungh, der ses til venstre, kåret som Danmarksmester - stort tillykke med det. Præmien blev overrakt af juryformand Morten Pieper.

Oprettet: 8. November 2016

Opfordring Så gør det ...

Stor tak til Birkerød Frimærkeklub for et godt arrangeret TAK 16. Billedet viser en del af det såkaldte børneland på TAK 16, hvor børnene kunne bygge med legoklodser på en plade og det var vældig populær. Forskellige frimærker med børnevenlige motiver var kopieret op i størrelse. De mange eksponater blev studeret nøje dagen igennem og postvæsner, handlere og klubber tiltrak sig meget opmærksomhed. Ikke mindst bordet med gratis frimærker, der var velbesøgt hele dagen.
På den vellykkede Palmares om aftenen blev der udover den officielle del også tid til at nævne næste års nationale udstilling, der foregår i Oldenburg i Tyskland i tæt samarbejde med det tyske forbund. Hvis man har overvejet at deltage, så gør det iflg. DFFs formand Niels Kristian Hansen - og har man ikke overvejet det endnu, så gør det alligevel. Tilmelding er senest den 01.12.16 til Henrik Mouritsen, nærmere oplysninger findes andet steds på siden.

Oprettet: 7. November 2016

Forige     14   15   16   17   18   19   20   21   22       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 18. Oct. 2018

Byttedag Århus

21. Oct. 2018 - 09:00

Byttedage

Bellevuehallen Vester Strandalle 170 8240 Risskov

Læs mere

Byttedag i Sorø

21. Oct. 2018 - 10:00

Byttedage

Vestmotorvejens byttedag på Sorø Kultur- og Fritidscenter Frederiksvej 27 4180 Sorø. Se næste side

Læs mere

Den nordsjællandske Samlerdag

21. Oct. 2018 - 10:01

Byttedage

I FrederiksborgCentret Hillerød - nærmere info følger

Læs mere

Bytte- og Børsdag Nyborg

27. Oct. 2018 - 10:00

Byttedage

Nyborg Idræts- og Fritidscenter Storebæltsvej 13-15 5800 Nyborg. Eftersyn auktion kl. 11-start kl.

Læs mere

Posthistorisk Skole

27. Oct. 2018 - 10:00

Møde

Fredericia - nærmere info følger

Læs mere

Se hele kalenderen ...