Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 327 nyheder)

Side 17 ud af 22

Forige     13   14   15   16   17   18   19   20   21       Næste

Tilmelding TAK 16

Sidste tilmelding til den nationale frimærkeudstilling TAK 16 i Birkerød er den 4. juli. Udstillingen foregår den 5. og 6. november i Birkerød Idrætscenter Bistrupvej 1 3460 Birkerød. Tilmelding via www.TAK16.dk

Oprettet: 31. Maj 2016

Nyt nummer DFT

Det nyeste nummer af DFT er på vej med post til alle medlemmer og kan allerede nu ses på hjemmesiden.

Oprettet: 25. Maj 2016

Nye frimærker New Zealand

Den seneste serie af New Zealand 2016 Scenic frimærker viser otte attraktioner rundt omkring på New Zealand og fokuserer på ubeskriveligt smukke steder. New Zealand er berømt verden over for sine perfekte billeder af attraktioner, fra det naturlige til det menneskeskabte. De steder der er fremhævet på de otte frimærker er, the Church of the Good Shepherd, Chatham Islands, Awaroa Bay, Marlborough, Dunedin Railway Station og Te Mata Peak. Frimærkerne er en tilføjelse til de eksisterende Scenic definitives og er gældende fra 01. juli 2016. Der er skes gummierede og to selvklæbende frimærker.

Oprettet: 20. Maj 2016

Verdensudstillingen New York 2016

Den 28. maj 2016 begynder verdensudstillingen ved Javits Center i New York City. Interessen er ganske imponerende, da der forventes mere end 250.000 deltagere i løbet af de otte dage, udstillingen varer. Der er mulighed for en unik oplevelse, bl.a. er der over 150 forhandlere der sælger filatelistisk materiale af alle slags, samtidig med at snesevis af udenlandske postvæsner deltager. Udstillingen omfatter 4.100 rammer, som viser uvurderlige filatelistiske sjældenheder. Derudover vil der være auktioner, seminarer osv. For at fejre begivenheden udsteder US Postal Service to Forever frimærker, som udgives på åbningsdagen den 28. maj. Frimærkerne er lavet i enkle farver, og er patriotisk i farvevalget - de to frimærker er henholdsvis rød og blå. Frimærkerne vil kun være tilgængelige via USPS hjemmeside, og der vil være en førstedags ceremoni den 28. på verdensudstillingen.

Oprettet: 17. Maj 2016

PostNord frimærker udsat for indbrudsforsøg

Natten til den 10. maj blev PostNord frimærkers lokaler i Kista i Sverige udsat for indbrudsforsøg da en kranbil kørte gennem dele af en ydervæg. Forsøget førte til materielle skader på vægge og vinduer, ingen personer kom til skade. Det medførte ingen tab af frimærker eller andet. Størstedelen af virksomheden fortsætter som planlagt med produktion i de lokaler som er i direkte tilslutning til de skadede lokaler. Indbrudsforsøget medfører ingen forsinkelse i vore leverancer. Thorsten Sandber

Oprettet: 12. Maj 2016

Byttedag Odder Filatelistklub

Odder Filatelistklub afholdte byttedag i Hou-hallen den 20. marts 2016. Der var også i år besøg fra hele landet, både som besøgende, handlere og kræmmere.
Der var 2 informationsstande, besøg af 7 frimærke- og mønthandlere og der var på forhånd solgt 70 kræmmerborde. I alt var der ca. 650 besøgende i løbet af dagen.
Der var gratis ta’-selv bord og der blev afholdt en konkurrence for de besøgende: Hvor mange år har vi holdt byttedag i Hou?, var det 9, 13 eller 17 år?
Og som sædvanligt var der stor interesse om konkurrencen, som gav mange besvarelser. Løsningen var 17 år og det rigtige antal år var bl.a. gættet af Charlotte Andersen, Odder og juniorpræmien, som var et begyndersæt, blev vundet af Silke Høtoft , Højbjerg.  Præmien er tilsendt til vinderne. Der udover blev der solgt amerikansk lotteri, med præmier fra byens handlende.
Odder Filatelistklub siger tak for den store opbakning ved vores byttedag. Reserver allerede nu dagen til næste år. Der afholdes igen byttedag i Odder den 3.søndag i marts og
i 2017 er det søndag den 19. marts.

Oprettet: 10. Maj 2016

Ikke mange posthuse tilbage i Danmark

Denne lille tegning er mere aktuel end nogensinde. Med lukningen af posthuset på H.C.Ørstedsvej i København er der kun 4 posthuse tilbage i Danmark og det varer nok ikke længe, før de også er væk. Dvs. en vigtig kulturinstitution i Danmark er ved helt at forsvinde. Postbuddet med rød jakke og posthorn var tidligere den centrale person i al kommunikation mellem danskerne. Det er i dag afløst af e-mail, sms osv. I dag er der intet særligt ved postvæsnet, et brev og et frimærke er blot en vare ved siden af varerne i supermarkedet - dermed er det svært at bevare respekten for det, der engang var noget særligt. Men det er det kunderne ønsker - nemlig at kunne hente deres pakker på alle tider af døgnet. Forhåbentlig bliver vi ved med at skrive breve og postkort, så vi filatelister også kan bevare vores hobby.

Oprettet: 8. Maj 2016

Stempel premiere

Frimærkeklubben Sydvest i Esbjerg tog mandag 02.05.2016 et helt nyt stempel i brug: Nørre Nebel. Stemplet blev flittigt brugt denne første aften. Klubben har været så heldig at finde en sponsor til at dække hele udgiften og sender en stor tak for denne gave.

Oprettet: 7. Maj 2016

Sommerbyttemøde Vejle

Vejle Frimærkeklub afholder i år sit traditionelle sommerbyttemøde lørdag den 4. juni 2016 kl. 9-15 i deres nye lokaler i CafeNoden på Syddansk Erhvervsskole, Boulevarden 36, Vejle. Der er gode parkeringsforhold.

Oprettet: 7. Maj 2016

Områdemøder

Der afholdes områdemøder i Nordjylland på byttedagen i Hobro (Rosendal Hallen) den 30. april 2016 kl. 10 og i Syd- og Sønderjylland i Vejen den 9. maj 2016 kl. 19.

Klubberne bedes møde talstærkt op, så aktiviteterne i den kommende sæson kan aktiveres. I Vejen deltager DFF’s formand Søren Chr. Jensen.

Oprettet: 7. Maj 2016

FINLANDIA 2017 - hurtig tilmelding

NU er der mulighed for at vise dit fine eksponat på FEPA udstillingen i Finland, Finlandia 2017, der finder sted 24.-28. maj 2017.
Undertegnede er dansk kommissær. Deadline for tilmelding til undertegnede er 31. maj 2016.
Udstillingens juryformand er Jussi Touri og vores egen Lars Engelbrecht er jurysekretær. Den resterende jury udpeges senest 1. september 2016.
Rammegebyr er €60 i konkurrenceklasse og litteraturklasse mens 1 rammes eksponater koster €80. Juniorer er gratis!
 
Der kan udstilles i følgende klasser: Traditionel, Helsager, Revenue, Posthistorie, Luftpost, Aerofilateli, Tema, Åben og Postkort.
Bemærk at tilmelding foregår UDELUKKENDE elektronisk til undertegnede. Jeg modtager dog gerne en mail om at du er interesseret i at deltage.
 
LAD OS STILLE ET STÆRKT DANSK HOLD TIL FINLANDIA 2017!! Der er udkommet en bulletin 1, som kan fremsendes (NB 6,7 MB PDF fil). Bulletin 1 indeholder alle reglementer. Jeg glæder mig til at modtage din tilmelding. Hent disse PDF filer for tilmelding.

  • FINLANDIA 2017 Application Form Interactive (PDF 502kB)
  • FINLANDIA 2017 Philatelic Literature Exhibit Information Form (PDF 583kB)  

  • Åben PDF'erne med Adobe Reader, udfyld dem og gem til din computer. Send derefter filerne til undertegnede. De bedste hilsner Ebbe Eldrup, mail: ebbe.eldrup@gmail.com Dansk Kommissær for Finlandia 2017

Oprettet: 6. Maj 2016

Byttedag Hobro

Besøg en af Danmarks største byttedage lørdag den 30.april kl. 10-16 i Rosendal Hallen nordvest for Hobro. Masser af samlere - masser af tilbud.

Oprettet: 29. April 2016

Færøsk frimærkesensation

Færøerne udgiver i september 2016 verdens første frimærke lavet af fiskeskind! Frimærket er udformet som et almindeligt frimærke med tekst, værdi og en lille skraveret tegning af den norske mestergravør Martin Mörck. Hertil er der på hvert enkelt frimærke limet et firkantet stykke garvet torskeskind. Ikke gråt og kedeligt som man måske kunne forestille sig, men mønstret med næsten metalliske farvenuancer, som ændrer sig afhængig af hvilken synsvinkel, man ser frimærket i. Alle frimærker der forskellige i modsætning til, hvordan frimærker normalt fremstilles. Garvning af fiskeskind er en ældgammel kunst og torskeskindet er ofte stærkere end koskind. Frimærket har været flere år undervejs: torsken fanges ved Færøerne, leveres fra en fiskefabrik i Toftir, garves på Island og færdigproduceres hos frimærkefirmaet Cartor i Frankrig.

Oprettet: 26. April 2016

DFF-Netsalgs sluttede med et flot samlet hammersalg!

Forårsauktionen på DFF-netsalg sluttede et flot samlet hammerslag på over 60.000 kr.

Vi håber at sælgere såvel som købere er tilfredse med auktionen, og måske gentager vi succesen igen til efteråret.

Siden re-lanceringen af DFF-netsalg har vi oplevet konstant medlems fremgang på siden, og vi er nu over 1900 aktive brugere, og nye kommer til hver dag. Interessen for DFF-netsalg er stor, og der er i øjeblikket over 25.000 lot på siden fordelt på mange forskellige kategorier. Omsætningen ligger på mellem 70-90.000 kr. hver måned.
Er du ikke allerede tilmeldt DFF-netsalg kan du gøre det her - det er både sjovt, nemt og gratis. 

Find dine bedste dubletter op af skuffen og sæt dem til salg på DFF-netsalg - alle er velkomne som købere og det er helt gratis, men skal du sælge er det nødvendigt med et medlemskab af DFF og et medlemskab kan du få lige her.

Oprettet: 25. April 2016

Lageroprydning 1

På DFFs bibliotek får vi løbende doneret rigtigt mange bøger og tidsskrifter. Somme tider er det dog dubletter vi modtager og vi har nu i biblioteket kigget hinanden dybt i øjnene og er begyndt at rydde op i disse mange kasser med dubletter. 

Første lot på PHT og Skilling er nu udsolgt

Der vil løbende komme tilbud på oprydningslot her på hjemmesiden.

Ib Krarup, DFF

Oprettet: 25. April 2016

Forige     13   14   15   16   17   18   19   20   21       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 23. Mar. 2018

International litteraturudstilling

23. Mar. 2018 - 00:00

Udstillinger

Litteraturudstilling i Milano Italien

Læs mere

Bytte- og Børsdag Nyborg Filatelistklub

24. Mar. 2018 - 10:01

Byttedage

Nyborg Idræts- og Fritidscenter Storebæltsvej 13-15 5800 Nyborg. Entre 20 kr. Eftersyn til

Læs mere

Klubudstilling Hornslet 20-18

24. Mar. 2018 - 10:01

Udstillinger

Rosengården Hornslet · Tingvej 22 · 8543 Hornslet

Læs mere

Byttedag Nakskov

25. Mar. 2018 - 10:00

Byttedage

Marienlystvej 21 4900 Nakskov. Kl. 12 gennemsyn auktionslot, kl. 13.30 auktion. Ingen entre.

Læs mere

Byttedag Viborg

7. Apr. 2018 - 10:00

Byttedage

Kasernehallen Tingvej 17 8800 Viborg. Der annonceres i lokale medier. Fri entre.

Læs mere

Se hele kalenderen ...