Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 357 nyheder)

Side 16 ud af 24

Forige     12   13   14   15   16   17   18   19   20       Næste

Kontakt vedr. kilovare, hjemmeside og netsalg

DFF har besluttet at oprette en mail adresse til følgende funktioner: kilovare, hjemmeside og netsalg for at gøre det lettere og mere smidigt at komme i kontakt med os.
Mht. kilovare vil det være sådan, at al henvendelse til DFF vedr. køb og forsendelse af kilovare sendes til kilovare@danfil.dk, som administreres af Tom Lauridsen.
Al henvendelse vedr. hjemmesiden skal ske til hjemmeside@danfil.dk, som administreres af Irene Henriksen. Hvis informationen samtidig ønskes optaget i DFT, skal det hele fortsat sendes til Irene, som sender det videre til Ib Krarup, der skal i DFT. Dette vil forenkle vore systemer.                
Henvendelse vedr. netsalget skal ske til netsalg@danfil.dk, som administreres af Thomas Hilkjær. Det er allerede sådan, at Netsalget er opsat til at videresende alle mails direkte til den nye mailkonto

Oprettet: 21. Oktober 2016

Frivillige på DFFs kontor

Gennem mange år har der været en stor og trofast skare filatelister, der lægger en del frivilligt arbejde på kontoret i Brøndby og der skal lyde et stort tak for dette arbejde. Pt. er der 10, der beskæftiger sig med alt lige fra at sortere frimærker -  pakke og frankere både breve og pakker ved større begivenheder - modtager, sorterer og scanner materiale til biblioteket - binder bøger ind - udsender lånemateriale fra biblioteket - sorterer blade og tidsskrifter til evt. salg - rydder op - er blæksprutter hvor der er behov for hjælp osv. De frivillige mødes hver tirsdag og arbejdsopgaver koordineres af Ib Krarup og Nelly Kristensen. Fra 5. oktober er der kommet en ny opgave, som er overtaget fra PostNord - stempling af filatelistisk materiale, der varetages af bestemte frivillige hver gang. Som tak for deres utrættelige arbejde er der kaffe på kanden og lidt smørrebrød til frokost hver tirsdag.

Oprettet: 21. Oktober 2016

Klubudstilling KPK 129 i Vartov

Den årlige udstilling finder sted den 26. og 27.11 i Vartov lige over for Københavns Rådhus - husk der er gratis parkering om søndagen. Udstillingen vil byde på mange nye første gangs samlinger i høj kvalitet. Der vil være handlere til stede og på KPKs stand kan der købes litteratur mm. til stærkt nedsatte priser og vi kan tilbyde dig et fordelagtigt introduktionstilbud som nyt medlem.
Sv. Å. marker holder auktionseftersyn til klubauktionen lige som vores tidligere klubmester og frue vil sørge for vådt og tørt i minicafeen. Velkommen til et par spændende og inspirerende dage i Vartov og få inspiration til selv at sætte en samling op.
Lørdag er der åbent fra 10-16 og søndag fra 10-15.

Oprettet: 21. Oktober 2016

OBS - byttedagen i Nyborg flytter lokalitet

Nyborg Filatelist-Klub oplyser, at byttedagen den 29. oktober 2016 i Nyborg, som følge af ombygning i de tidligere lokaler, flyttes til tennishallen i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, 5800 Nyborg – lige ved siden af svømmehallen tæt ved motorvejen.

Oprettet: 17. Oktober 2016

DFT nr. 5 2016 er tilgængelig

Nu er DFT nr. 5 - 2016 tilgængelig på hjemmesiden. Log på som medlem og gå derefter ind på DFT, hvor du kan se alle tidligere DFTer fra 1934 og til dato. Bladet er desuden på vej til alle medlemmer.

Oprettet: 12. Oktober 2016

Bilateral national udstilling i Oldenburg 28. til 30.07 17

Det danske forbund DFF er glade for at deltage i den nationale udstilling i Oldenburg. Det giver et større perspektiv med samarbejde hen over grænser. Både tysk og dansk filateli vil blive beriget gennem arrangementet. Det er fantastisk flot af de lokale arrangører at skabe en sådan event, der vil skabe tværgående interesser for filatelister set bredt. Da det nu er et mere internationalt arrangement kunne det være spændende, om eksponaterne kunne sprede sig filatelistisk ud over flere lande, selvfølgelig fulgt op af flotte og spændende eksponater om Tyskland og Danmark udtaler den tidligere formand for DFF Søren Chr. Jensen.
HUSK at sende tilmeldings skema senest 01.12.16 til  Henrik Mouritsen Würzburger Straße 12 26121 Oldenburg. Skemaet findes her. Yderligere oplysninger findes her

Oprettet: 10. Oktober 2016

Fra byttedag i Holstebro

Billedet er taget i dag på byttedagen i Mejrup Hallen. Allerede fra morgenstunden var der godt besøg til standene med frimærker, breve, mønter, postkort m.m. Også jeg fik lidt til samlingen.

Oprettet: 9. Oktober 2016

Netsalget stormer fremad

Weekenden står for døren og med ca. 30.000 lot på DFF-netsalg, var det måske en ide at få kigget på, om der skulle gemme sig noget til din samling blandt de mange lot.
Fredag, lørdag og søndag aften er traditionelt der, hvor flest sælgere vælger at slutte deres auktioner. Der er i øjeblikket blandt andet et stort antal gode varianter under hammeren, og måske er der mulighed for at gøre et kup.
Go’ weekend til alle aktive medlemmer! DFF-Netsalg

Oprettet: 7. Oktober 2016

Salg af postfriske frimærker fra DFF

DFF har netop indgået aftale med PostNord om salg af postfriske frimærker, som skal foregå via hjemmesiden. Den endelige dato for opstart er IKKE fastsat endnu, men offentliggøres så snart alt er på plads. Nærmere info følger.

Oprettet: 2. Oktober 2016

DFF overtager den centrale stempling

Danmarks Filatelist Forbund har indgået en samarbejdsaftale med PostNord om filatelistisk stempling. Aftalen medfører, at Danmarks Filatelist forbund fra og med den 5. oktober 2016 overtager den centrale filatelistempling, som hidtil er foretaget af Hanne Arnsberg i PostNord Frimærker. Ændringen skal ses som en udvidelse af det i forvejen tætte samarbejde mellem DFF og PostNord.
I praksis betyder ændringen, at frimærker og produkter til filatelistisk stempling sendes til adressen: 
 
     Postnord Stempling, Danmarks Filatelist Forbund, Priorparken 860, 2605 Brøndby.
 
DFF stempler normalt om tirsdagen – så alt efter hvornår de modtager dit brev, kan der gå 1-2 uger før du får det stemplede retur igen. Hastende forsendelser skal derfor indsendes til stempling på et postcenter, der vil anvende postcenterets stempel:
 
     Terminal Taastrup, Driftsupport, Bohus Boulevard 1, 2630 Taastrup
     Sydjyllands Postcenter, Produktion, Snarremosevej 65, 7007 Fredericia.
 
Du kan fortsat få stemplet med de lokale stempler og du finder en liste over de lokale steder her. Husk tydeligt at anføre, hvilket stempel du vil have stemplet med samt at sende en  adresseret svarkuvert med.

Oprettet: 29. September 2016

Byttedag Fredericia

Den 25. september var der byttedag på Fredericia Gymnasium arrangeret af klubberne i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart med ca. 380 besøgende Der var mange muligheder for at erhverve nyt til samlingen både blandt handlende, krejlere og på en stor auktion, der blev afviklet over middag.

Oprettet: 29. September 2016

Årets Postkortsamler

Dansk Postkortsamler Klub afholdt postkortets Dag den 24.09 i Kolding med 52 deltagere. Der var bl.a. foredrag af Kell Pedersen om hvordan han samler Randers kort - en flot samling og en spændende måde at fortælle på. Henrik Selsøe Sørensen fortalte om postkortproduktion af Dansk Industri omhandlende eneret, piratudgivelser, nummerserier osv. Også et spændende foredrag. Desuden blev der byttet osv. i stor stil, der var mange gode kort at erhverve til samlingerne. Alt sammen suppleret med super forplejning hele dagen. Dagen sluttede med generalforsamling og til sidst blev Steffen Riis kåret som årets postkortsamler. Steffen har samlet i mange år og har gjort meget for udbredelse af kendskabet til postkort via mange artikler bl.a. i DFT. Steffen Riis takkede for kåringen og konstaterede nok engang, at postkortsamlere ikke er en uddød race. Foto viser formand for Postkortklubben Niels Vad og Steffen Riis - venligst udlånt af Leif Ørndorff.

Oprettet: 25. September 2016

Byttedag FLYTTET

Vær obs på, at byttedagen den 25. september i Frederiksværk-Hundested er flyttet pga. ombygning på skolen. Foregår i stedet på ØLSTED SKOLE, Hovedgaden 1, 3310 Ølsted

Oprettet: 22. September 2016

Sydvest på kombineret messe

Den 16. og 17. september deltog frimærkeklubben Sydvest Esbjerg i en kombineret sport-fritid-, bolig- og fødevaremesse samt dyrskue i Helle Hallen nord for Varde. Der var ca. 8500 besøgende og klubben fik en god snak med rigtig mange - både nuværende samlere (der ikke er medlem af en klub) og en del, der havde samlet tidligere og stadig havde samlingerne liggende.Der var flere seriøse ønsker om at få del i det fællesskab, der er i klubben og håbet er nogle nye medlemmer. Både børn og voksne fik lidt med hjem til en evt. ny samling, bl.a. far og datter på billedet. Bord og rammer med udstilling er opstillet overfor selve standen for at gøre mere opmærksom på filatelien.

Oprettet: 21. September 2016

Nyt punkt i menuen til venstre

Som nogle medlemmer måske allerede har konstateret, er der kommet et nyt punkt i menuen til venstre. Det er Nyheder, der nu indeholder betydeligt mere end tidligere, hvor man kun kunne læse et mindre antal nyheder midt på forsiden. Ind imellem er der behov for at kunne finde tilbage til en oplysning, der har været lagt på for et stykke tid siden og det er nu muligt med dette nye punkt.

Oprettet: 19. September 2016

Forige     12   13   14   15   16   17   18   19   20       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 22. Jun. 2018

Estex 2018

13. Jul. 2018 - 00:01

Udstillinger

International udstilling i Tallinn, Estland

Læs mere

Praga 2018

15. Aug. 2018 - 00:00

Udstillinger

FEPA udstilling i Prag

Læs mere

Malmex 2018 den nationale udstilling Malmø

31. Aug. 2018 - 11:01

Udstillinger

Arrangeres i samarbejde med DFF. Foregår i Malmömässan Mässgatan 6 215 32 Malmö (Hyllie).

Læs mere

Propagandaudstilling Helsingør 90 års jubilæum

6. Sep. 2018 - 10:00

Frimærkets Dag

Helsingør Bycenter ifm. Frimærkets Dag

Læs mere

Frimærkets Dag 2018

8. Sep. 2018 - 00:00

Frimærkets Dag

Datoen er nu fastlagt, nærmere info følger

Læs mere

Se hele kalenderen ...