Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 346 nyheder)

Side 15 ud af 24

Forige     11   12   13   14   15   16   17   18   19       Næste

Det samlede netsalg i oktober måned

Status for oktober måned viser, at der også i oktober har været et godt salg, der er rigtig mange lot på og der kommer til stadighed nye medlemmer. Så alt i alt er der god gang i vores netsalg. Men det kan blive endnu bedre. Vi ser meget gerne endnu mere flow på siden på flere måder og opfordrer til at i medvirker til dette.

Oprettet: 4. November 2016

Ændringer vedr. gummieret bagside i løbet af 2017

Vi har modtaget følgende fra PostNord, der gælder for danske og svenske frimærker. Ændringerne finder sted, når Cartor Walsall Security Printers overtager trykningen af frimærker i løbet af 2017. Så snart PostNord ved, hvilken udgivelse der bliver den første, der trykkes hos Cartor, bliver det offentliggjort. Ændringerne består i to  forhold
1. frimærkerne vil ikke længere kunne afvaskes og det indføres for at imødekomme det stigende genbrug af frimærker, hvor kunder afvasker frimærker og benytter dem til at sende breve. Som det ser ud nu, vil miniark fortsat blive trykt på gummieret papir.
2. Markeringer, cylindercifre og tryknumre forsvinder fra striber, hæfter, ruller og miniark.
PostNord beklager selvfølgelig de ulemper, det giver for filatelisterne, men mener også at det er helt naturligt, at filatelien afspejler den postale virkelighed.

Danmarks Filatelist Forbund har naturligvis skrevet til PostNord, at vi på ingen måde er glade for denne ændring og at den øgede genanvendelse snarere skyldes, at frimærkerne fejlagtigt ikke bliver afstemplet og at der her burde gøres en indsats i stedet for. Vi har på det kraftigste advaret imod, at PostNord introducerer den nye type frimærkepapir med uafvaskelige frimærker. Dette vil uden tvivl blive modtaget meget negativt af mange samlere og især alle de samlere, der bruger fortryks album.

Sveriges Filatelist Forbund har ligeledes henvendt sig til PostNord med de samme betænkeligheder.

Oprettet: 3. November 2016

Filateliens Blå Bog

Alle sider er inden for de sidste par dage opdateret i Filateliens Blå Bog. Desuden er andre sider under revidering og enkelte inaktive menupunkter er fjernet, da de genpåstår i forbindelse med den nye webshop, der er på trapperne.

Oprettet: 1. November 2016

Julemærket 2016 offentliggjort i dag

Manden bag omslagsillustrationerne til Harry Potter bøgerne er den danske illustrator og billedkunstner Per Oluf Jørgensen - eller Per O., som han selv foretrækker at kalde sig. En produktiv herre, som arbejder for en lang række forlag og blandt andet står bag de årlige plakater til Eventyrteateret.
I år kan 58-årige Per O. føje en ny titel til sit cv, nemlig kunstner af Julemærket 2016. Om det at tegne årets Julemærke siger Per: listen af meget dygtige kunstnere, der har tegnet Julemærket i årenes løb, er lang. Så blot det at blive spurgt føles ærefuldt, men også skræmmende. Samtidig har jeg rigtig stor respekt for Julemærkefonden og det arbejde, de udfører og har udført i så mange år. Det er virkelig en ære blot at være med i et hjørne af det projekt.

Oprettet: 31. Oktober 2016

Kontakt vedr. kilovare, hjemmeside og netsalg

DFF har besluttet at oprette en mail adresse til følgende funktioner: kilovare, hjemmeside og netsalg for at gøre det lettere og mere smidigt at komme i kontakt med os.
Mht. kilovare vil det være sådan, at al henvendelse til DFF vedr. køb og forsendelse af kilovare sendes til kilovare@danfil.dk, som administreres af Tom Lauridsen.
Al henvendelse vedr. hjemmesiden skal ske til hjemmeside@danfil.dk, som administreres af Irene Henriksen. Hvis informationen samtidig ønskes optaget i DFT, skal det hele fortsat sendes til Irene, som sender det videre til Ib Krarup, der skal i DFT. Dette vil forenkle vore systemer.                
Henvendelse vedr. netsalget skal ske til netsalg@danfil.dk, som administreres af Thomas Hilkjær. Det er allerede sådan, at Netsalget er opsat til at videresende alle mails direkte til den nye mailkonto

Oprettet: 21. Oktober 2016

Frivillige på DFFs kontor

Gennem mange år har der været en stor og trofast skare filatelister, der lægger en del frivilligt arbejde på kontoret i Brøndby og der skal lyde et stort tak for dette arbejde. Pt. er der 10, der beskæftiger sig med alt lige fra at sortere frimærker -  pakke og frankere både breve og pakker ved større begivenheder - modtager, sorterer og scanner materiale til biblioteket - binder bøger ind - udsender lånemateriale fra biblioteket - sorterer blade og tidsskrifter til evt. salg - rydder op - er blæksprutter hvor der er behov for hjælp osv. De frivillige mødes hver tirsdag og arbejdsopgaver koordineres af Ib Krarup og Nelly Kristensen. Fra 5. oktober er der kommet en ny opgave, som er overtaget fra PostNord - stempling af filatelistisk materiale, der varetages af bestemte frivillige hver gang. Som tak for deres utrættelige arbejde er der kaffe på kanden og lidt smørrebrød til frokost hver tirsdag.

Oprettet: 21. Oktober 2016

Klubudstilling KPK 129 i Vartov

Den årlige udstilling finder sted den 26. og 27.11 i Vartov lige over for Københavns Rådhus - husk der er gratis parkering om søndagen. Udstillingen vil byde på mange nye første gangs samlinger i høj kvalitet. Der vil være handlere til stede og på KPKs stand kan der købes litteratur mm. til stærkt nedsatte priser og vi kan tilbyde dig et fordelagtigt introduktionstilbud som nyt medlem.
Sv. Å. marker holder auktionseftersyn til klubauktionen lige som vores tidligere klubmester og frue vil sørge for vådt og tørt i minicafeen. Velkommen til et par spændende og inspirerende dage i Vartov og få inspiration til selv at sætte en samling op.
Lørdag er der åbent fra 10-16 og søndag fra 10-15.

Oprettet: 21. Oktober 2016

OBS - byttedagen i Nyborg flytter lokalitet

Nyborg Filatelist-Klub oplyser, at byttedagen den 29. oktober 2016 i Nyborg, som følge af ombygning i de tidligere lokaler, flyttes til tennishallen i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, 5800 Nyborg – lige ved siden af svømmehallen tæt ved motorvejen.

Oprettet: 17. Oktober 2016

DFT nr. 5 2016 er tilgængelig

Nu er DFT nr. 5 - 2016 tilgængelig på hjemmesiden. Log på som medlem og gå derefter ind på DFT, hvor du kan se alle tidligere DFTer fra 1934 og til dato. Bladet er desuden på vej til alle medlemmer.

Oprettet: 12. Oktober 2016

Bilateral national udstilling i Oldenburg 28. til 30.07 17

Det danske forbund DFF er glade for at deltage i den nationale udstilling i Oldenburg. Det giver et større perspektiv med samarbejde hen over grænser. Både tysk og dansk filateli vil blive beriget gennem arrangementet. Det er fantastisk flot af de lokale arrangører at skabe en sådan event, der vil skabe tværgående interesser for filatelister set bredt. Da det nu er et mere internationalt arrangement kunne det være spændende, om eksponaterne kunne sprede sig filatelistisk ud over flere lande, selvfølgelig fulgt op af flotte og spændende eksponater om Tyskland og Danmark udtaler den tidligere formand for DFF Søren Chr. Jensen.
HUSK at sende tilmeldings skema senest 01.12.16 til  Henrik Mouritsen Würzburger Straße 12 26121 Oldenburg. Skemaet findes her. Yderligere oplysninger findes her

Oprettet: 10. Oktober 2016

Fra byttedag i Holstebro

Billedet er taget i dag på byttedagen i Mejrup Hallen. Allerede fra morgenstunden var der godt besøg til standene med frimærker, breve, mønter, postkort m.m. Også jeg fik lidt til samlingen.

Oprettet: 9. Oktober 2016

Netsalget stormer fremad

Weekenden står for døren og med ca. 30.000 lot på DFF-netsalg, var det måske en ide at få kigget på, om der skulle gemme sig noget til din samling blandt de mange lot.
Fredag, lørdag og søndag aften er traditionelt der, hvor flest sælgere vælger at slutte deres auktioner. Der er i øjeblikket blandt andet et stort antal gode varianter under hammeren, og måske er der mulighed for at gøre et kup.
Go’ weekend til alle aktive medlemmer! DFF-Netsalg

Oprettet: 7. Oktober 2016

Salg af postfriske frimærker fra DFF

DFF har netop indgået aftale med PostNord om salg af postfriske frimærker, som skal foregå via hjemmesiden. Den endelige dato for opstart er IKKE fastsat endnu, men offentliggøres så snart alt er på plads. Nærmere info følger.

Oprettet: 2. Oktober 2016

DFF overtager den centrale stempling

Danmarks Filatelist Forbund har indgået en samarbejdsaftale med PostNord om filatelistisk stempling. Aftalen medfører, at Danmarks Filatelist forbund fra og med den 5. oktober 2016 overtager den centrale filatelistempling, som hidtil er foretaget af Hanne Arnsberg i PostNord Frimærker. Ændringen skal ses som en udvidelse af det i forvejen tætte samarbejde mellem DFF og PostNord.
I praksis betyder ændringen, at frimærker og produkter til filatelistisk stempling sendes til adressen: 
 
     Postnord Stempling, Danmarks Filatelist Forbund, Priorparken 860, 2605 Brøndby.
 
DFF stempler normalt om tirsdagen – så alt efter hvornår de modtager dit brev, kan der gå 1-2 uger før du får det stemplede retur igen. Hastende forsendelser skal derfor indsendes til stempling på et postcenter, der vil anvende postcenterets stempel:
 
     Terminal Taastrup, Driftsupport, Bohus Boulevard 1, 2630 Taastrup
     Sydjyllands Postcenter, Produktion, Snarremosevej 65, 7007 Fredericia.
 
Du kan fortsat få stemplet med de lokale stempler og du finder en liste over de lokale steder her. Husk tydeligt at anføre, hvilket stempel du vil have stemplet med samt at sende en  adresseret svarkuvert med.

Oprettet: 29. September 2016

Byttedag Fredericia

Den 25. september var der byttedag på Fredericia Gymnasium arrangeret af klubberne i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart med ca. 380 besøgende Der var mange muligheder for at erhverve nyt til samlingen både blandt handlende, krejlere og på en stor auktion, der blev afviklet over middag.

Oprettet: 29. September 2016

Forige     11   12   13   14   15   16   17   18   19       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 21. May. 2018

DFF stiftet den 27. maj 1978

27. May. 2018 - 00:00

Møde

Nærmere info følger om 40 års jubilæet

Læs mere

Hillerød Philatelistklub deltager iSlotssø Byfest

1. Jun. 2018 - 00:00

Udstillinger

Vi deltager med en campingvogn på Torvet: dialog med fremmødte/hvervning nye medlemmer/vurdering

Læs mere

Sommerbyttemøde i Vejle.

2. Jun. 2018 - 09:00

Byttedage

CafeNoden på Syddansk Erhvervsskole Boulevarden 36 71 Vejle - gode parkeringsforhold og ingen entre.

Læs mere

Nordia 2018 på Island

8. Jun. 2018 - 00:01

Udstillinger

Nordia 2018 foregår i år i Gardabær på Island. Se mere på nordia2018.is. Søren Juhl Hansen er dansk

Læs mere

Estex 2018

13. Jul. 2018 - 00:00

Udstillinger

International udstilling i Estland

Læs mere

Se hele kalenderen ...