Danfil.dk - Nyheder

(Ialt: 274 nyheder)

Side 11 ud af 19

Forige     7   8   9   10   11   12   13   14   15       Næste

Salg af postfriske frimærker fra DFF

DFF har netop indgået aftale med PostNord om salg af postfriske frimærker, som skal foregå via hjemmesiden. Den endelige dato for opstart er IKKE fastsat endnu, men offentliggøres så snart alt er på plads. Nærmere info følger.

Oprettet: 2. Oktober 2016

DFF overtager den centrale stempling

Danmarks Filatelist Forbund har indgået en samarbejdsaftale med PostNord om filatelistisk stempling. Aftalen medfører, at Danmarks Filatelist forbund fra og med den 5. oktober 2016 overtager den centrale filatelistempling, som hidtil er foretaget af Hanne Arnsberg i PostNord Frimærker. Ændringen skal ses som en udvidelse af det i forvejen tætte samarbejde mellem DFF og PostNord.
I praksis betyder ændringen, at frimærker og produkter til filatelistisk stempling sendes til adressen: 
 
     Postnord Stempling, Danmarks Filatelist Forbund, Priorparken 860, 2605 Brøndby.
 
DFF stempler normalt om tirsdagen – så alt efter hvornår de modtager dit brev, kan der gå 1-2 uger før du får det stemplede retur igen. Hastende forsendelser skal derfor indsendes til stempling på et postcenter, der vil anvende postcenterets stempel:
 
     Terminal Taastrup, Driftsupport, Bohus Boulevard 1, 2630 Taastrup
     Sydjyllands Postcenter, Produktion, Snarremosevej 65, 7007 Fredericia.
 
Du kan fortsat få stemplet med de lokale stempler og du finder en liste over de lokale steder her. Husk tydeligt at anføre, hvilket stempel du vil have stemplet med samt at sende en  adresseret svarkuvert med.

Oprettet: 29. September 2016

Byttedag Fredericia

Den 25. september var der byttedag på Fredericia Gymnasium arrangeret af klubberne i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart med ca. 380 besøgende Der var mange muligheder for at erhverve nyt til samlingen både blandt handlende, krejlere og på en stor auktion, der blev afviklet over middag.

Oprettet: 29. September 2016

Årets Postkortsamler

Dansk Postkortsamler Klub afholdt postkortets Dag den 24.09 i Kolding med 52 deltagere. Der var bl.a. foredrag af Kell Pedersen om hvordan han samler Randers kort - en flot samling og en spændende måde at fortælle på. Henrik Selsøe Sørensen fortalte om postkortproduktion af Dansk Industri omhandlende eneret, piratudgivelser, nummerserier osv. Også et spændende foredrag. Desuden blev der byttet osv. i stor stil, der var mange gode kort at erhverve til samlingerne. Alt sammen suppleret med super forplejning hele dagen. Dagen sluttede med generalforsamling og til sidst blev Steffen Riis kåret som årets postkortsamler. Steffen har samlet i mange år og har gjort meget for udbredelse af kendskabet til postkort via mange artikler bl.a. i DFT. Steffen Riis takkede for kåringen og konstaterede nok engang, at postkortsamlere ikke er en uddød race. Foto viser formand for Postkortklubben Niels Vad og Steffen Riis - venligst udlånt af Leif Ørndorff.

Oprettet: 25. September 2016

Byttedag FLYTTET

Vær obs på, at byttedagen den 25. september i Frederiksværk-Hundested er flyttet pga. ombygning på skolen. Foregår i stedet på ØLSTED SKOLE, Hovedgaden 1, 3310 Ølsted

Oprettet: 22. September 2016

Sydvest på kombineret messe

Den 16. og 17. september deltog frimærkeklubben Sydvest Esbjerg i en kombineret sport-fritid-, bolig- og fødevaremesse samt dyrskue i Helle Hallen nord for Varde. Der var ca. 8500 besøgende og klubben fik en god snak med rigtig mange - både nuværende samlere (der ikke er medlem af en klub) og en del, der havde samlet tidligere og stadig havde samlingerne liggende.Der var flere seriøse ønsker om at få del i det fællesskab, der er i klubben og håbet er nogle nye medlemmer. Både børn og voksne fik lidt med hjem til en evt. ny samling, bl.a. far og datter på billedet. Bord og rammer med udstilling er opstillet overfor selve standen for at gøre mere opmærksom på filatelien.

Oprettet: 21. September 2016

Nyt punkt i menuen til venstre

Som nogle medlemmer måske allerede har konstateret, er der kommet et nyt punkt i menuen til venstre. Det er Nyheder, der nu indeholder betydeligt mere end tidligere, hvor man kun kunne læse et mindre antal nyheder midt på forsiden. Ind imellem er der behov for at kunne finde tilbage til en oplysning, der har været lagt på for et stykke tid siden og det er nu muligt med dette nye punkt.

Oprettet: 19. September 2016

Frimærketrykkeriet i Sverige nedlægges

PostNord har indgået en aftale med Cartor Security om produktionen af ​​danske og svenske frimærker. Design af frimærker vil fortsætte i PostNord regi. Den nye aftale er en måde for PostNord at tilpasse sig et skiftende marked og skabe bedre vilkår for frimærkeudgivelser, siger Britt-Inger Hahne, leder af PostNord Frimærker.
I 2017 vil produktionen af ​​danske og svenske frimærker gradvist blive overført til Cartor Security Printing, en global virksomhed med frimærker som speciale. Organisationen er placeret i Frankrig og England og leverer til postvirksomheder og andre kunder verden over. Vi er meget glade for at have fundet en leverandør, der lever op til vores høje standarder, siger Britt-Inger Hahne.

Oprettet: 10. September 2016

Årets julemærkekunster

Årets julemærkekunstner blev afsløret den 9. september og valget er faldet på illustrator og billedkunstner Per Oluf Jørgensen fra Klippinge på Stevns - eller Per O., som han selv foretrækker at kalde sig. Harry Potter fans over hele verden har tidligere kåret Per O.s illustrationer af den populære Harry Potter som verdens bedste. Alligevel føles det større at blive udnævnt som årets julemærkekunstner, synes han. Hvordan selve motivet på Julemærket 2016 ser ud, bliver først afsløret den 31. oktober af Julemærkefondens protektor Kronprinsesse Mary på Københavns Rådhus, men kunstneren lover dog: det bliver anderledes, meget julet og med et mylder af forskellige motiver, siger Per O., der allerede har færdiggjort julemærket, som han startede på i marts. Julemærket er blevet udgivet hvert år siden 1904 til støtte for børn på Julemærkehjem landet over.

Oprettet: 10. September 2016

Du kan stadig nå KPK 129

Der er stadig mulighed for at tilmelde din samling på klubudstilling KPK 129, tilmeldingsfristen er forlænget frem til 2. oktober.
Så tilmeld dig derfor nu. Udstillere vil modtage besked om tilmeldte rammer senest 16. oktober.
Information og tilmeldingsskema kan findes på www.kpk.dk

Oprettet: 8. September 2016

Finlandia 2017 nyhedsbrev 3

I slutningen af september offentliggøres listen over udstillere på ca. 400 udstillere og 58 litteratur udstillere til Finlandia 2017 - der var over 600 ansøgere. Der er desværre ikke plads til alle der ønskede at udstille. Men alligevel bliver Finlandia 2017 den næststørste udstilling nogensinde arrangeret i Finland. Standarden for udstillingen er meget høj - der bliver 55 rammer i den inviterede klasse, traditionel klasse består af 83 udstillinger, posthistorie er langt den mest populære klasse med 126 udstillingsgenstande. Tematisk filateli tæller 51 udstillinger og postkort 192 rammer. Dette viser helt klart, at der har været behov for denne klasse på internationalt plan.
Næste nyhedsbrev udsendes i oktober 16. Hele brevet kan læses på engelsk her

Oprettet: 7. September 2016

Ombytning af danske frimærker

PostNord Danmark har i dag sendt brev til Danmarks Filatelist Forbund med orientering om, at ombytning af danske frimærker ophører med virkning fra 1. januar 2017. I forbindelse med ændringen forventes et øget pres på ombytningerne de kommende måneder. PostNord gør alt for at ekspedere ombytningerne hurtigst muligt, men der vil være risiko for, at ekspeditionstiden kan blive længere end normalt. Information omkring dette vil foregå på forskellig vis i den nærmeste fremtid. PostNords Kundeservice kan svare på evt. spørgsmål: Frankeringseksperterne på tlf. 70 21 80 75, Filatelieksperterne på tlf. 70 70 76 05. Se hele brevet fra PostNord Danmark her 

Oprettet: 6. September 2016

Farvel og goddag

På forbundets repræsentantskabsmøde den 3. september 2016 blev Niels Kristian Hansen valgt som ny formand, stort tillykke med det. Søren Chr. Jensen ønskede ikke genvalg og blev takket for sit store arbejde gennem en årrække for Danmarks Filatelist Forbund. Næstformand Thomas Hilkjær overrakte Søren DFFs guldnål og dermed er Søren æresmedlem af DFF. Bo Høifeldt fra PostNord takkede Søren for det gode samarbejde og overrakte et par spændende gaver. Det samme gjorde formanden for det svenske forbund Lars Haagen og formanden for det norske forbund Tore Berg. Vittig som altid overrakte Søren den nye formand et sværd med ordene: may the force be with you. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

Guldnål, sølvnål og protokol Danmark-medaljen

På DFFs repræsentantskabsmøde overrakte Søren Chr. Jensen en guldnål til Jørgen Jørgensen for sit store arbejde indenfor dansk og udenlandsk filateli og dermed blev Jørgen også æresmedlem. Bo Høifeldt fra PostNord fik overrakt en sølvnål for sit store arbejde for dansk filateli og ønsket om fortsat godt samarbejde af den nye formand Niels Kr. Hansen.
Søren Chr. Jensen fortalte, at protokollen til Danmark-medaljen, som har været væk i mange år, er fundet igen og på vej tilbage til DFF. Det skyldes stor hjælp fra Palle Offersen og Erik Vermeij, som begge fik stor tak samt et par flakser vin for indsatsen. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

DFFs nye bestyrelse

På repræsentantskabet den 3. september 16 var der valg af ny formand og 3 bestyrelsesmedlemmer. Niels Kristian Hansen blev valgt som formand, Irene Henriksen blev valgt som nyt medlem (trådte ind i november 14 som 1. suppleant), Thomas Hilkjær og Tom Lauridsen blev begge genvalgt. Bestyrelsen består desuden af Charlotte Stryhn, Nelly Kristensen og Jan Læby. Foto Torben Lethraborg

Oprettet: 4. September 2016

Forige     7   8   9   10   11   12   13   14   15       Næste
Indkøbskurv

Kalender - 17. Dec. 2017

Den Tofarvedes seminar er flyttet

5. Jan. 2018 - 00:01

Møde

Den tofarvede studiegruppe afholder seminar 2018 på Marinestation Odden.

Læs mere

Byttedag i Bolbro Hallen

14. Jan. 2018 - 10:00

Byttedage

I Bolbro Hallen på Friggasvej 14, 5200 Odense V.Krejlerborde kan bestilles på tlf. 40 16 78 09. 
 

Læs mere

Byttedag Hadsund

14. Jan. 2018 - 10:01

Byttedage

Foregår på Hadsund Skole

Læs mere

Formidlingssalg Mønt og frimærkeklubben Hanherred

20. Jan. 2018 - 11:00

Auktion

I Mølleparkcenteret Elmevej 1 9460 Brovst med eftersyn fra kl. 9.00

Læs mere

Byttedag Aalborg Philatelistklub

21. Jan. 2018 - 09:00

Byttedage

Uden handlere og krejlere, kun byt, på Vejgaard bibliotek, nærmere info følger

Læs mere

Se hele kalenderen ...